Uw camping in het hart van het Nationaal Park van de Semoisvallei!

Camping Confort is ook...

Adagio

Het brasserie-restaurant van de camping biedt u echte Napolitaanse pizza's op houtvuur en een gevarieerde kaart (Open in het laagseizoen van donderdag tot maandag, in het hoogseizoen 7/7)

Explor Games®

Een in scene gezet avonturenspel waar jij de held bent! Ontdek het met uw familie, vrienden of in team.

Buitenzwembad

Ons verwarmd zwembad verwelkomt jong en oud elke dag van 10 tot 18 uur.

Unieke wandelingen

Vanaf de camping zijn er talrijke wandelingen mogelijk voor elk wat wils.

Met een unieke ligging aan de oevers van de Semois vinden tenten, caravans en campers een perfecte plaats in onze moderne en volledig uitgeruste camping!

Volledig gerenoveerd in 2023, zal Camping Confort u verleiden met zijn groene omgeving, zijn verwarmd zwembad, zijn brasserie met echte Napolitaanse pizza’s op houtvuur en zijn familiale sfeer.

Langs de Semois wandelend, bereikt u het dorp Bohan en zijn winkels (Delhaize, bakkerijen, restaurants,…) in slechts 15 minuten . Onze camping is ook het ideale vertrekpunt voor uw wandelingen of fietstochten, maar ook een bevoorrechte plaats om te vissen of te kajakken. Onze Explor Games® zullen jong en oud plezieren!

Aarzel niet om onze agenda te raadplegen voor informatie over de eigen evenementen van de camping , lokale festiviteiten of andere sportieve activiteiten!

CONTACT