Een brasserie met een Italiaanse flair

Restaurant Adagio Bohan

Nieuw op Camping Confort is de Adagio! Of je nu een pizzaliefhebber bent of gewoon op zoek naar een gezellige plek om te genieten van heerlijke gerechten, de Adagio is de ideale plek om je smaakpapillen te bevredigen.

De pizzaiolo Bérenger, opgeleid aan de Associazione Verace Pizza Napoletana in Napels, biedt een menu met klassieke pizza’s zoals pizza margherita of pizza prosciutto, maar ook meer gedurfde creaties zoals pizza mortadella-pistache en burrata.

Naast pizza’s biedt Adagio ook een verscheidenheid aan antipasti, gerechten met een Italiaans tintje en meer traditionele brasseriegerechten.

Dessertliefhebbers worden niet overgeslagen! Tiramisù, panna cotta en ijs zorgen voor een zoete touch aan het einde van je maaltijd.

Profiteer van je verblijf op Camping Confort om Adagio te ontdekken!

Partagez ce post

Consultez nos autres actus