Bohan

Het dorpje Bohan, gesitueerd op 1 km van de camping, is een klein maar typisch Ardens dorpje. Ondanks de uitbreiding heeft het zijn authentieke charme en karakter behouden. 

 

Inkopen doen?


De winkels in het dorp maken het perfect mogelijk om uw aankopen hier te doen tijdens uw verblijf. Er is een Proxy Delhaize (van 500m²) die tijdens het seizoen 7 dagen op 7 open is. Hier heeft u de keuze uit een ruim assortiment van brood en verse producten, die dagelijks geleverd worden. Daarenboven zijn er twee slagerijen en twee bakkerijen in het dorp aanwezig. U vindt er ook een boekenhandel met een Bpost-punt, een kledingzaak, een bloemenwinkel, een krantenwinkel en een tankstation. Er is evenals een tabakszaak aanwezig waar u de in Bohan gecultiveerde Semois-tabak kan aankopen.
Zin in een hapje of een drankje ?
De terrasjes van de vele restaurants en cafés bieden u de mogelijkheid om te bekomen van uw activiteiten in een aangenaam kader. Of u nu gaat om een glas te drinken of te smelten voor een ijsje, om van de heerlijke Italiaanse, Belgische of Aziatische gerechten te smullen, in Bohan vind u alles waar uw smaakpapillen naar verlangen!
 

 

Zin in beweging ?


Aan activiteiten komt Bohan nooit tekort ! Het dorp is een mogelijk vertrekpunt van uw wandelingen; te voet, te paard, of met de fiets. De gemarkeerde routes maken het mogelijk om op uw ritme en tempo een plezante tocht te maken. Indien u graag het avontuur opzoekt kan u in Bohan een kajak huren en de Semois en zijn vele kronkels ontdekken. U kan kajaks en mountainbikes huren in het centrum van het dorp.

 

Er worden jaarlijks vele evenementen georganiseerd in het dorp : nachtmarkten, bals populaires, rommelmarktjes, kermis, een groot kampvuur, vuurwerk,… Klik hier om de kalender van de activiteiten uit de streek te bekijken. Elke zondag in de zomer heersen op het dorpsplein twee dingen: muziek en vakantiesfeer!
 

 

 

 

 

Reserveren!
+32 (0) 61 50 02 01